نويسندگان



آثار تاريخي يك عاشق



دوستان عاشق تنها



دوستان عاشق



وضعیت من در یاهو



آمار وب



طراح قالب:

Google



در اين وبلاگ
در كل اينترنت
کد جستجوگر گوگل

تصاوير زيباسازی|www.RoozGozar.com|تصاویر زیباسازی




موزیک و سایر امکانات





 

 

 

پیدا کردن مدل گوشی افراد ازروی شماره تلفن همراه

 

فرض کنید شماره تلفن یک فرد را در اختیار دارید و دوست دارید بدانید گوشی وی ساخت کدام کارخانه است و مدل دقیق گوشی او چیست. شاید در نگاه اول چنین چیزی ممکن نباشد، اما در صورتی که شماره مورد نظر شما «ایرانسل» یا «همراه اول» باشد به سادگی چنین کاری امکان پذیر است. تنها لازمه این کار نیز دسترسی به اینترنت است. در این ترفند قصد داریم به معرفی پیدا کردن نوع گوشی افراد مختلف از روی شماره تلفن همراه آنها بپردازیم.

 

خطوط «ایرانسل»
برای پیدا کردن نوع گوشی شماره‌های «ایرانسل» کافی است به آدرس اینترنتی http://92.42.49.87:8080/mtn_ir-mt-web-portal مراجعه کنید.
سپس شماره تلفن همراه مورد نظر را با پیش‌شماره و بدون صفر وارد کنید و روی دکمه «مرحله بعد» کلیک نمایید (به عنوان مثال 9350000000).
در صفحه بعد، کارخانه و مدل گوشی این شماره را خواهید دید.

 

خطوط «همراه اول»
برای پیدا کردن مدل گوشی شماره‌های «همراه اول» نیز کافی است به آدرس http://78.38.243.104:8080/mcci-mt-web-portal مراجعه کنید.
شماره تلفن همراه را با پیش‌شماره و به همراه کد 98 و بدون صفر وارد کرده و روی دکمه «مرحله بعد» کلیک کنید (به عنوان مثال 989120000000).
در صفحه بعد، کارخانه و مدل گوشی این شماره موبایل را مشاهده خواهید کرد.

این دو صفحه در اصل برای دریافت خدمات دیتا راه‌انداری شده‌اند اما چنین استفاده‌ای نیز می‌توان از آن‌ها کرد.

برای ورود به چت روم کلیک کنید

كد چت روم

[+] نوشته شده توسط حمید دلبری در 10:19 | |







 

 
ابتدا یك ماشین حساب آماده كنید تا با هم پیش رویم.ماشین حساب موبایل هم می شود.

۱.هفت رقم شماره ی تلفن خود را در نظربگیرید.
۲.حالا سه رقم اول آن را وارد ماشین حساب كنید.یعنی اگر تلفن شما ۱۲۳۴۵۶۷ باشد ۱۲۳ را در ماشین حساب وارد كنید.
۳.حالا این سه رقم را در ۸۰ ضرب كنید و حاصل را با ۱ جمع كنید.
۴.عدد به دست آمده را در ۲۵۰ ضرب كنید.
۵.حالا چهار رقم پایانی تلفن خود رابا عدد به دست آمده جمع كنید. یك بار دیگر چهار رقم پایانی شماره ی خود را با آن جمع كنید.
۶.عدد ۲۵۰ را از حاصل به دست آمده كم كنید.
۷.حالا حاصل را تقسیم بر ۲ كنید.
حالا این شماره برای شما آشنا نیست؟
 
برای ورود به چت روم کلیک کنید

كد چت روم

[+] نوشته شده توسط حمید دلبری در 10:17 | |







لو رفتن اطلاعات 3 میلیون کارت عابر بانک

برای ورود به چت روم کلیک کنید

كد چت روم

[+] نوشته شده توسط حمید دلبری در 10:12 | |







a

 

هـــک شدن عابر بانک هاى سه میلیون نفر در ایـــران



Sargarmi98.ir | هـــک شدن عابر بانک هاى سه میلیون نفر در ایـــران

مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی با تأکید براینکه تغییر رمز کارت‌های بانکی تنها یک اقدام امنیتی است، گفت: تا قبل از تغییر رمز کارت‌های بانکی تنها گزینه فعال در خودپردازها “تغییر رمز کارت” خواهد بود …

 

“ناصر حکیمی” درباره پشت پرده پیامک‌های اخیر مبنی بر تغییر رمز کارت‌های بانکی اظهار داشت: تغییر رمز کارت‌های بانکی تنها یک اقدام امنیتی است که برخی رسانه ها در این خصوص به‌اشتباه جوسازی کرده‌اند.

وی افزود: کسانی که چند ماه رمز عابر بانک خود را تغییر نداده اند باید به دستگاه های خودپرداز مراجعه کنند و رمز خود را تغییر دهند.

مدیر اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی درباره اقدام برخی بانک ها مبنی بر ارسال پیامک به تعدادی از مشتریانشان مبنی بر “مشتری گرامی کارت شما به جهت ارتقا موارد امنیتی غیرفعال گردید. خواهشمند است به منظور فعال نمودن مجدد کارت خود به یکی از شعب بانک … مراجعه نمائید”، تصریح کرد: بانک مرکزی به تمام بانک ها به خصوص بانک مورد اشاره تأکید کرده که به مشتریانشان اطلاع رسانی کنند.

وی افزود: البته به این بانک اعلام شده که مشتریان می توانند به دستگاه های خودپرداز نیز مراجعه کنند و با تغییر رمز عابر بانک، کارتهای خود را فعال کنند.

حکیمی ادامه داد: بانک مرکزی به سایر بانک ها اعلام کرده است که در دستگاه های خود پرداز فعلاً فقط گزینه “تغییر رمز کارت” فعال باشد و مشتریان بتوانند بعد از تغییر رمز سایر خدمات را مورد استفاده قرار دهند.

مدیر اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی خاطرنشان کرد: بانک مرکزی فضایی را درست کرده است که هر سه ماه یک بار مشتریان رمز عابر بانک خود را تغییر دهند و سطح امنیت خدمات بانکی را افزایبش دهند.

به گزارش آنا، طی روزهای اخیر پیامک های با مضمون اینکه هر چه سریعتر رمز عابر بانک های خود را تغییر دهید برای برخی از مشتریان بانک ها ارسال شد اما این موضوع زمانی جدی شد که تعدادی از بانک ها نیز با ارسال پیامکی با مضمون “مشتری گرامی کارت شما به جهت ارتقاء موارد امنیتی غیر فعال شده است، لطفا جهت فعال سازی به بانک مربوطه مراجعه نمایید” از مشتریان خواست نسبت به تغییر رمز عابر بانک خود اقدام کنند.

البته بانک مرکزی نیز در همین حین با صدور اطلاعیه ای به مردم اعلام کرد که هر سه ماه یک بار رمز کارت های بانکی خود را تغییر دهند.

شنیده ها حکایت از آن دارد که یکی از هکرها مدتی قبل اقدام به هک درگاه اینترنتی دو بانک بزرگ کشور کرده است و بعداز این اقدام طی تماسی به مسؤولان مربوط اعلام کرده که اگر بخواهید بنده این مشکل را حل خواهم کرد اما بانکی ها این موضوع را جدی نگرفتند و کار به جایی رسید که این هکر اطلاعات مربوط به حساب و رمز کارتهای ۳ میلیون مشتری را در وبلاگ شخصی اش قرار داده است.

هجوم به خودپردازها

ارتقای امنیت کارتهای بانکی با صدور اطلاعیه و افزایش نگرانی های مردم به موضوعی تبدیل شده است که مسئولان بانک مرکزی به عنوان نهاد ناظر باید پاسخگوی آن باشند و برای افزایش کیفیت کارت ها اقدام نمایند.

یکی از افرادی که برای برداشت پول به یکی از دستگاه های خودپرداز مراجعه کرده بود، گفت: کارتهای بانکی از اعتبار لازم برخوردار نیستند و نظام بانکی هر چند وقت یکبار باعث نگرانی مردم می شود.

یک مقام آگاه در بانک ملی به خبرنگار مهر گفت: این بانک همواره به مشتریان خود حتی از طریق دستگاه های خودپرداز برای تغیر رمز هشدار می دهد و در اطلاع رسانی صحیح به مردم در این زمینه مدعی است.

وی با بیان اینکه تاکنون گزارشی مبنی بر سوء استفاده از کارتهای بانک ملی گزارش نشده است، عنوان کرد: اقدام اخیر بانک مرکزی در پی انتشار اطلاعیه بانک ملی برای جلوگیری از سوء استفاده کارت های بانکی صورت گرفته است.

وی افزود: تغییر دوره ای رمز کارت های بانکی هر دو ماه یکبار به مشتریان توصیه می شود و این رمزها نباید دائمی باشد، بانک مرکزی از مشتریان بانکی بابت تغییر رمز پوزش خواسته است اما این کار باید توسط مشتریان انجام شود.

بانک ملی ایران در اطلاعیه خود در این زمینه آورده است: یکی از حربه های اصلی کلاهبرداران اینترنتی، هدایت کاربران پرداخت های الکترونیکی به سمت سایت های مشابه سایت اصلی و ذخیره کردن اطلاعات شخصی کاربر و سوء استفاده بعدی از این اطلاعات است.

بر این اساس لازم است هنگام استفاده از درگاه های پرداخت الکترونیکی، کاربران از طریق کنترل محتوای آدرس بار ( Address Bar) مرورگر ( Browser) خود مطمئن شوند از پروتکل امن https به جای پروتکل ناامن http استفاده می شود و در عین حال کاربران حتماً از صفحه کلید مجازی موجود در سایت برای ورود اطلاعات بهره برند.

همچنین سیستم های مورد استفاده در تراکنش های مالی، حتماً باید دارای نرم افزارهای ضدویروس (Anti virus) و ضد جاسوسی(Anti Spy) بوده، ضمن اینکه سیستم عامل و نرم افزارهای مذکور باید به روز باشد. کاربران برای پرداخت های الکترونیکی بهتر است از رایانه های شخصی به جای رایانه های موجود در اماکن عمومی و کافی نت ها استفاده کنند.

حفظ اطلاعات محرمانه شخصی کاربری به شرح نام کاربری ( User Name)، کلمه عبور (Password )، رمز دوم کارت و cvv2 و پرهیز از ارسال آنها به صورت نامه الکترونیکی و پیام کوتاه، تعویض فوری کلمه عبور و رمز دوم کارت در صورت افشای عمدی یا غیرعمدی آن ها و تعویض کلمات عبور در فواصل حداکثر یک ماهه از دیگر تأکیدات بانک ملی ایران است.

ضمنا لازم است کاربران در انتخاب کلمه عبور و رمز دوم کارت دقت کافی را داشته باشند، بدین صورت که کلمات عبور به صورت ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ و اعداد و علائم مجاز انتخاب شوند.

ولی‌الله سیف در پاسخ به این سوال که آیا حساب‌های بانک کارآفرین جزو سه میلیون حساب هک شده است، اظهار داشت: حساب‌های بانک کارآفرین هک نشده است.وی تاکید کرد: تاکنون گزارشی در این خصوص به ما ارائه نشده و حساب‌های بانک ما هک نشده است.

همچنین روابط عمومی بانک اقتصاد نوین نیز اطلاعیه ای را در این زمینه منتشر کرد. روابط عمومی این بانک صدور اطلاعیه تغییر رمز کارت بانکی را رویه ای عادی و در راستای حفظ امنیت مشتریان می داند و عنوان می کند که هیچ گونه سوء استفاده ای از کارت های این بانک صورت نگرفته است و گزارشی در این زمینه مطرح نشده است.

بانک اقتصادنوین در اطلاعیه ای از مشتریان خود که از خدمات کارت این بانک استفاده می‌کنند خواست به صورت ادواری نسبت به تغییر رمز کارت خود اقدام کنند. به منظور افزایش ضریب امنیتی توصیه می‌شود دارندگان انواع کارت‌های بانک اقتصادنوین نسبت به تغییر رمز کارت‌های خود به صورت ادواری اقدام کنند. مشتریان بانک اقتصادنوین می‌توانند با استفاده از دستگاه‌های خودپرداز این بانک نسبت به تغییر رمز کارت‌هایشان اقدام کنند.

بانک سامان هم دیروز اطلاعیه ای را مبنی بر ارتقا سامانه امنیتی کارت های الکترونیکی منتشر کرد که در این اطلاعیه آورده است: در راستای ارتقا امنیت این کارت ها احتمال دارد که برخی از مشتریان در مراجعه به پایانه­های مختلف بانک نتوانند خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند. لذا در صورت مواجهه با چنین شرایطی صرفا با تغییر رمز کارت خود می توانید به راحتی خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنید.

========================

اطلاعات الکتروینکی ۱۰ بانک لو رفت، شرکت “ف.ا” اطلاعات را درز کرد، هجوم شهروندان به عابربانکها، وجود بیش از ۱۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار کارت بانکی، بانک مرکزی معاون فناوری ندارد.

به گزارش مشرق به نقل از مهر ، اطلاعیه بانک مرکزی برای تغییر رمز کارتهای بانکی، موضوع سوء استفاده از کارتها را جدی تر کرده است. در پی آن بسیاری از بانکها به ویژه بانکهای خصوصی با ارسال پیامکهایی به مشتریان خود خواستار تغییر رمز کارت های بانکی خود شده اند.

علاوه بر اطلاعیه بانک مرکزی، بانکهای ملت، کارآفرین، اقتصاد نوین، سامان و برخی دیگر از بانکها پیامکهایی را به مشتریان ارسال و یا اطلاعیه هایی را منتشر کرده اند.

اطلاعیه و پیامکهای بانکها

بانک مرکزی در اطلاعیه ای به دارندگان کارت های اعتباری هشدار داد، در پی بروز برخی شایعات در فضای مجازی و به منظور ارتقای سطح ایمنی، ایجاد محدودیت در دسترسی غیرمجاز در شبکه کارتی کشور و حفاظت مشتریان در مقابل مخاطرات احتمالی ناشی از آن، به بانک های کشور ابلاغ شده ضمن اعلام مراتب به دارندگان کارت هایی که طی چند ماه گذشته رمزخود را تغییر نداده‌اند، با مراجعه به خودپردازها یا شعب بانک مربوطه نسبت به تغییر رمز کارت اقدام نمایند.

ضمن پوزش از برخی مشتریان بانک‌ها که ناچار به تغییر اجباری رمز خود هستند، لازم به ذکر است اتخاذ این تمهیدات صرفا به منظور ارتقای سطح ایمنی کارت‌ها صورت پذیرفته و درادامه توصیه‌های قبلی این بانک و بانک ‌های کشور مبنی بر رعایت نکات ایمنی در خصوص نگهداری و کاربری کارت‌ها به مشتریان اکیدا توصیه می‌شود، حداقل هر ۳ ماه یک بار نسبت به تغییر رمز اول و دوم (اینترنتی) کارت خود اقدام نموده و از قراردادن رمزهای کارت در اختیار اشخاص دیگر تحت هر عنوان جدا اجتناب کنند.

برخی از منابع خبری مطرح می کنند که این اقدامات امنیتی و انتشار اطلاعیه ها در پی موضوع احتمال سوء استفاده از ۳ میلیون کارت بانکی توسط فردی صورت گرفته است، اما برخی از مسئولان بانکی مطرح می کنند که انتشار اطلاعیه ها به منظور تغییر رمز کارتهای بانکی موضوع جدیدی نیست و بانکها همواره به مشتریان خود این موضوع را هشدار می دهند.

شرکت “ف.ا” اطلاعات بانکی را لو داد

اطلاعات رسیده به خبرنگار مهر نشان می‌دهد: اطلاعات بانکی از شرکت الکترونیکی “ف. ا” به بیرون درز پیدا کرده است. ماجرا این گونه روایت شده است که در پی اخراج یکی از مدیران این شرکت به دلیل اختلاف با مدیریت، این مدیر دیروز شنبه این اطلاعات بانکی را افشا کرده است تا نشان دهد در این شرکت عدم امنیت اطلاعات و روابط ناصحیح در بخش نظارتی سیستم بانکی وجود داشته است.

بررسی ها حاکی از آن است که در پی این ماجرا، اطلاعات بانکی ۱۰ بانک کشور لو رفته است.

بانک مرکزی معاون فناوری ندارد

این اتفاقات جدی در نظام بانکی کشور در حالی مشتریان بانکی و دارندگان کارتها را نگران کرده است که بانک مرکزی هم اکنون معاون فناوری ارتباطات و اطلاعات ندارد و مشخص نیست در صورت سوء استفاده احتمالی از حساب های بانکی چه کسی پاسخگو است و ضرر و زیان مشتریان را چه کسی تقبل خواهد کرد.

هجوم به خودپردازها

ارتقای امنیت کارتهای بانکی با صدور اطلاعیه و افزایش نگرانی های مردم به موضوعی تبدیل شده است که مسئولان بانک مرکزی به عنوان نهاد ناظر باید پاسخگوی آن باشند و برای افزایش کیفیت کارت ها اقدام نمایند.

مشاهدات خبرنگار مهر حاکی از هجوم مردم به خودپردازهای بانکی برای تغییر رمز کارتهای بانکی است و مردم نگران سوء استفاده از حسابهای خود هستند.

یکی از افرادی که برای برداشت پول به یکی از دستگاه های خودپرداز مراجعه کرده بود به خبرنگار مهر گفت: کارتهای بانکی از اعتبار لازم برخوردار نیستند و نظام بانکی هر چند وقت یکبار باعث نگرانی مردم می شود.

یک مقام آگاه در بانک ملی به خبرنگار مهر گفت: این بانک همواره به مشتریان خود حتی از طریق دستگاه های خودپرداز برای تغیر رمز هشدار می دهد و در اطلاع رسانی صحیح به مردم در این زمینه مدعی است.

وی با بیان اینکه تاکنون گزارشی مبنی بر سوء استفاده از کارتهای بانک ملی گزارش نشده است، عنوان کرد: اقدام اخیر بانک مرکزی در پی انتشار اطلاعیه بانک ملی برای جلوگیری از سوء استفاده کارت های بانکی صورت گرفته است.

وی افزود: تغییر دوره ای رمز کارت های بانکی هر دو ماه یکبار به مشتریان توصیه می شود و این رمزها نباید دائمی باشد، بانک مرکزی از مشتریان بانکی بابت تغییر رمز پوزش خواسته است اما این کار باید توسط مشتریان انجام شود.

بانک ملی ایران در اطلاعیه خود در این زمینه آورده است: یکی از حربه های اصلی کلاهبرداران اینترنتی، هدایت کاربران پرداخت های الکترونیکی به سمت سایت های مشابه سایت اصلی و ذخیره کردن اطلاعات شخصی کاربر و سوء استفاده بعدی از این اطلاعات است.

بر این اساس لازم است هنگام استفاده از درگاه های پرداخت الکترونیکی، کاربران از طریق کنترل محتوای آدرس بار ( Address Bar) مرورگر ( Browser) خود مطمئن شوند از پروتکل امن https به جای پروتکل ناامن http استفاده می شود و در عین حال کاربران حتماً از صفحه کلید مجازی موجود در سایت برای ورود اطلاعات بهره برند.

همچنین سیستم های مورد استفاده در تراکنش های مالی، حتماً باید دارای نرم افزارهای ضدویروس (Anti virus) و ضد جاسوسی(Anti Spy) بوده، ضمن اینکه سیستم عامل و نرم افزارهای مذکور باید به روز باشد. کاربران برای پرداخت های الکترونیکی بهتر است از رایانه های شخصی به جای رایانه های موجود در اماکن عمومی و کافی نت ها استفاده کنند.

حفظ اطلاعات محرمانه شخصی کاربری به شرح نام کاربری ( User Name)، کلمه عبور (Password )، رمز دوم کارت و cvv2 و پرهیز از ارسال آنها به صورت نامه الکترونیکی و پیام کوتاه، تعویض فوری کلمه عبور و رمز دوم کارت در صورت افشای عمدی یا غیرعمدی آن ها و تعویض کلمات عبور در فواصل حداکثر یک ماهه از دیگر تأکیدات بانک ملی ایران است.

ضمنا لازم است کاربران در انتخاب کلمه عبور و رمز دوم کارت دقت کافی را داشته باشند، بدین صورت که کلمات عبور به صورت ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ و اعداد و علائم مجاز انتخاب شوند.

همچنین روابط عمومی بانک اقتصاد نوین نیز اطلاعیه ای را در این زمینه منتشر کرد. روابط عمومی این بانک صدور اطلاعیه تغییر رمز کارت بانکی را رویه ای عادی و در راستای حفظ امنیت مشتریان می داند و عنوان می کند که هیچ گونه سوء استفاده ای از کارت های این بانک صورت نگرفته است و گزارشی در این زمینه مطرح نشده است.

بانک اقتصادنوین در اطلاعیه ای از مشتریان خود که از خدمات کارت این بانک استفاده می‌کنند خواست به صورت ادواری نسبت به تغییر رمز کارت خود اقدام کنند. به منظور افزایش ضریب امنیتی توصیه می‌شود دارندگان انواع کارت‌های بانک اقتصادنوین نسبت به تغییر رمز کارت‌های خود به صورت ادواری اقدام کنند. مشتریان بانک اقتصادنوین می‌توانند با استفاده از دستگاه‌های خودپرداز این بانک نسبت به تغییر رمز کارت‌هایشان اقدام کنند.

بانک سامان هم روز گذشته اطلاعیه ای را مبنی بر ارتقا سامانه امنیتی کارت های الکترونیکی منتشر کرد که در این اطلاعیه آورده است: در راستای ارتقا امنیت این کارت ها احتمال دارد که برخی از مشتریان در مراجعه به پایانه­های مختلف بانک نتوانند خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند. لذا در صورت مواجهه با چنین شرایطی صرفا با تغییر رمز کارت خود می توانید به راحتی خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنید.

۱۲۲٫۵ کارت بانکی وجود دارد

به گزارش مهر، تا پایان اسفند سال ۹۰ در مجموع کارتهای بانکی ۲۸ بانک کشور ۱۲۲ میلیون و ۵۶۲ هزار و ۵۸۸ مورد بوده است که از این تعداد، ۳۱ میلیون و ۳۵۶ هزار و ۶۷۶ کارت به تهران و ۹۱ میلیون و ۲۰۵ هزار و ۹۱۳ کارت به سایر استانها مربوط می شود.

برای ورود به چت روم کلیک کنید

كد چت روم

[+] نوشته شده توسط حمید دلبری در 10:11 | |







ش

 

اطلاعات ۳۰۰۰٬۰۰۰ کارت عابر بانک ایرانی بر روی اینترنت، هک عابر بانک

طبق توصیه نظام بانکی کشور و در اثر شایعاتی که منتشر شده از تمام دارندگان کارتهای بانکی درخواست شده است که هر چه سریعتر نسبت به تغییر رمز کارتهای خود اقدام کنند. اما این شایعات از کجا نشات گرفته است. شاید بتوان گفت شروع کار از وبلاگ فردی است که خود را خسرو زارع فرید و مدیر اسبق نرم‌افزار شرکت انیاک معرفی کرده است. شرکت انیاک تامین کننده دستگاه‌های خودپرداز بیشتر بانکهای کشور است. این فرد در وبلاگش اعلام کرده است که به دلیل رعایت نشدن موارد امنیتی توسط شرکت انیاک امکان سوء استفاده از اطلاعات کارتهای بانکی مشتریان این بانکها فراهم شده‌ است. او در وبلاگش نوشته است که توسط ایمیل مدیران بانکها را از این خطر مطلع کرده است اما تنها بانکهای ملی و ملت پاسخگو بوده‌اند و از او درخواست کرده‌اند تا در قبال دریافت مبلغی آنها را در یافتن مشکل امنیتی موجود یاری کند.

اطلاعات کارتهای بانکی ایرانی

جوابی که از بانک ملی و بانک ملت دریافت نمودم تقریبا مشابه بود. آنها اعلام آمادگی کرده بودند که با عقد قرارداد نفوذ اخلاقی با اینجانب محل نشت اطلاعات را شناسائی و از بین ببرند. و من نیز سوال نمودم که به ازای هر کارت بانکی که اطلاعاتش را در اختیار بانک قرار میدهم آماده هزینه کردن چه مبلغی هستند؟ این سوال به هیچ عنوان پاسخ داده نشد و تنها چیزی که از من درخواست کردند تماس از طریق یک تلفن همگانی با آقای ژان صیاد بانک ملی و گفتگوی مستقیم با ایشان بود و سپس ایمیل دیگری نیز دریافت نکردم. برعکس ارتش سایبری مامور پیدا کردن من گردید. موضوع اختلاس و بانک آریا مطرح شد آقای خاوری فرار کردند تمامی مدیران مسئول در بانک ملی یکی یکی تعویض شدند از اعضاء هیات مدیره درگیر تا مدیران انفورماتیک و سداد. سپس بانک ملی کارتهای بانکی خود را در مقابل سرقت تا سقف دویست هزار تومان بیمه کرد. بدون اینکه شرکت بیمه ایران از این نشت اطلاعات مطلع باشد.

در بخش‌ دیگری از وبلاگ آقای خسرو زارع فرید مکالمه‌ای منتشر شده که میان ایشان و مدیرعامل شرکت انیاک آقای ناصر حجازیان صورت گرفته‌است. در این مکالمه به توقف خرید HSM از سوی شرکت انیاک اشاره می‌شود. HSM سامانه رمز گذاری بر روی اطلاعات است. در این مکالمه مدیرعامل انیاک مقصر استفاده نشدن از HSM را عدم نظارت بانک مرکزی می‌داند.

این یک معضلی هست که در این مملکت بانک مرکزی میبایستی نظارت دقیقی میداشت که HSM نصب میشد.

در بخش دیگری از وبلاگ نیز در مورد موضوع قرار خود نوشته‌اند. آقای زارع فرید عنوان کرده‌اند که ارتش سایبری مامور پیدا کردن ایشان شده و به همین دلیل مجبور به فرار از ایران شده‌اند و هم اکنون چشم به یاری سازمانهای دفاع از حقوق بشر دارند. البته ایشان به دلیل اطلاع رسانی این مشکل امنیتی از تمام صاحبان کارتهای بانکی هم متوقع کمک هستند.

آقای ناصر حجازیان در طی سالهای گذشته تمامی تعهدات مالی خویش بابت نرم افزارهای تولید شده برایشان را نسبت به بنده خسرو زارع فرید ( مدیر سابق نرم افزار انیاک ) انجام ندادند و با توجه به اینکه اینجانب امضاء هرگونه تعهد بابت عدم افشاء این سوء مدیریتها را قبول ننمودم ایشان نیز از پرداخت تعهدات خویش به بنده امتناع نمودند. حال از شما دارندگان کارتها و بانکهای ذینفع سوال میکنم آیا شما آماده هستید بابت این اطلاع رسانی و هشدار جهت محافظت از حسابهای بانکی خویش حق مرا پرداخت کنید؟ یا این اطلاع رسانی هیچ بهائی برای شما ندارد؟ تمامی کسانی که این حرکت را شایسته حمایت و پشتیبانی میدانند. یا بانکهائی که این اطلاع رسانی را در جهت منافع دارندگان  حسابهای بانکی و مشتریان خویش میدانند. لطفا با ارسال ایمیل حمایت خود را اعلان کنند. با توجه به اینکه برای این اطلاع رسانی بنده مجبور به ترک کشور و در وضعیت نامناسب مالی و امنیتی هستم خواهشمندم با حمایت خویش این نوع حرکتها را تقویت کنید. به امید روزی که بتوان آزادنه تمام کجرویها و سوء مدیریتها را در
کشور نقد کرد. اجازه فعالیت از چنین افراد سودجو و دزد را سلب کرده و مدیران لایق و شایسته را تقویت کنیم.

در وبلاگ آقای زارع فرید می‌توانید به اطلاعات ۳۰۰۰٬۰۰۰ کارت بانکی دسترسی داشته باشید. البته رمز کارت به گونه‌ای مخفی شده است.

از مطالعه وبلاگبه این نکته می‌توان پی‌برد و آن اینکه مسائل امنیتی در کشور جدی گرفته نمی‌شود. این مسئله تنها گریبان‌گیر بانک‌ها و سیستم‌های بزرگ نیست بلکه در شرکتها و سازمان‌های کوچکتر هم مدیران سیستم روی شانس و عدم اطلاع کاربران از روشهای سوء‌ استفاده٬ حساب کرده‌اند.

نکته‌ دیگری که باید به آن پرداخت این است که به نظر بنده ایشان با هک کردن سیستم بانکی این اطلاعات را به دست نیاورده‌اند و در مکالمه‌ای هم که میان ایشان و مدیرعامل انیاک منتشر شده به گونه‌ای به این نکته اشاره شده است. ایشان در این مکالمه به دسترسی کارمندان انیاک و شرکتهای سرویس دهنده دیگر به اطلاعات کارتها معترض بوده‌اند. در نتیجه می‌توان گفت که ایشان سیستم را هک نکرده‌اند و تنها برای اینکه سیستم بانکی متوجه لزوم استفاده از سامانه‌های رمز گذاری و رعایت استانداردهای امنیتی شود اطلاعاتی را که به آن دسترسی داشته‌اند منتشر کرده‌اند. و به همین دلیل به نظر بنده ماموریت یافتن یک گروه از هکر‌ها برای یافتن ایشان بی‌مورد است. در ضمن به نظر بنده ایشان می‌توانستند پس از نگرفتن پاسخ از بانکها اطلاعات را در اختیار سازمانهای امنیتی مانند حراست بانک مرکزی قرار دهند.

گذشته از همه اینها به نظر بنده کاربران باید بدانند که رعایت نکات امنیتی از مسائل بسیار مهم است. از طرفی سیستم ‌بانکی که یکی از مهم‌ترین ارکان یک نظام الکترونیکی است باید نکات امنیتی را در بالاترین سطح آن رعایت کند.

برای ورود به چت روم کلیک کنید

كد چت روم

[+] نوشته شده توسط حمید دلبری در 10:5 | |



صفحه قبل 1 ... 8 9 10 11 12 ... 17 صفحه بعد